fbpx

STEKLENE FASADE

Novi trendi v arhitekturi so prinesli popolnoma nove oblike zgradb. Zaželena je uporaba čim večjih steklenih površin – steklenih fasad. Razni tipi stekel nam omogočajo minimalne toplotne izgube, hkrati pa maksimalni izkoristek dnevne svetlobe.

Zahtevna arhitektura in varčevanje z energijo

Sistem Rehau Polytec 50 nudi ustrezno rešitev za ekonomično in arhitekturno zahtevno toplotno izolacijo. Ta inovativni fasadni sistem stavi na PVC, jeklo in aluminij, ki se zahvaljujoč usklajeni kombinaciji lastnosti odlikujejo z ekonomičnostjo in prijaznostjo do okolja. Vašim zamislim in težnjam ne postavlja nobenih omejitev. Izvedljive so tudi specializirane rešitve za saniranje obstoječih jeklenih konstrukcij.

Pustite svoji domišljiji prosto pot

Konstrukcija je zasnovana za navpične ali poševne obešene fasade eno in večnadstropnih zgradb. Z njeno pomočjo lahko realizirate pravokotne ali večkotne tlorise ter celo zimskim vrtovom podobne prizidke.

Izvedbe dizajna na zunanji strani

Na zunanji strani so kot pritisne in pokrivne letve nameščeni aluminijasti profili. Vsi profili so izdelani iz materiala, na katerega je mogoče nanašati prevleke, ter jih je mogoče prašno ali mokro eloksirati (po standardnih barvnih kartah). Zahvaljujoč skorajda neomejenemu razponu oblik in barv je na ta način število možnosti za izvedbo dizajna neomejeno.

Vzdušje v prostoru

Površina PVC profilov, ki oblikujejo notranji del fasade je standardno izvedena v beli barvi RAL 9016. Visokokvalitetna površina PVC profilov – High Definition Finishing (HDF), ne zahteva nobenega vzdrževanja in je enostavna za čiščenje.

Združljivost za najvišje zahteve

Rehau Polytec 50 je združljiv z vsemi okenskimi profili REHAU, kar nam omogoča vgrajevanje različnih sistemov oken in vrat v površino steklene fasade.

Potrebujete nasvet ali pomoč pri izbiri?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali!