fbpx

ZUNANJI SCREEN ROLO

Zunanji screen rolo je odlična rešitev za senčenje velikih steklenih površin. Nudi zelo dobro toplotno izolacijo in učinkovito preprečujejo bleščanje v prostoru, njegova preglednost pa omogoča pogled iz prostora. S screen rolojem lahko poleti znižamo stroške hlajenja prostorov do 33%, odvisno od izbire tkanine. Senčilo blokira prehod UV žarkov za 95%. Izbirate lahko med različnimi tkaninami, ki se razlikujejo po prosojnosti in barvah.

Nadometna izvedba

Senčilo v vidni omarici je možno namestiti neposredno na strop ali na steno z različnimi oporniki iz ekstrudiranega aluminija. Omarica in vodila so dobavljiva v vseh barvah po lestvici RAL. Višina okna in debelina platna vplivata na velikost omarice.

Podometna izvedba

Podometni sistem je odlična rešitev za novogradnje ter večje adaptacije objektov. Na okenski okvir se pritrdi pred zaključnim ometom (fasado). Omarica tako na zunanji strani ni vidna, sistem pa ima tudi odlično toplotno izolativnost. Spodnji servisni pokrov omarice ostane viden in je lahko poševen 20° ali popolnoma raven 90°.

Screen - zip sistem

Posebnost tega sistema je zadrga privarjena na robove tkanine, vpeljane v stranska vodila. Ta zadrga omogoča popolno zaprtje in napetost senčila. Mehanizem zagotavlja odlično stabilnost senčila v vetru, zaradi popolne zatesnitve je primeren tudi kot komarnik. V sistemu SCREEN-ZIP se lahko uporabijo vse obstoječe tkanine screen in tudi popolnoma zatemnilna tkanina, ki zaradi sistema zadrge popolno zatemni prostor. Uporablja se kot okensko ali strešno senčilo, za zaprtje teras, balkonov, zimskih vrtov, kot senčilo ali streha na lesenih pergolah.

Upravljanje senčil

Potrebujete pomoč ali nasvet pri izbiri?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali!