fbpx

OKNA

Uporaba samo najboljših materialov, tehnološko dovršena proizvodnja po meri naročnika, preizkušena kakovost, potrjena s strani neodvisnih inštitutov ZAG ter IFT Rosenheim in še bi lahko naštevali – to so naša okna Element.

Okna Element se ponašajo s tehnologijo površinske obdelave High Definition Finishing (HDF), kar daje vašim oknom vsak dan videz, kot bi bila nova. Zelo dodelana formula zapre površino in zagotavlja neprimerljivo briljantnost. Vaša okna ne bodo ostala samo dalj časa lepa in čista, tudi čistiti jih bo lažje.

Pravokotna oblika ni edina oblika za okna. Vaša okna so lahko tudi posebnih oblik; zaokrožena, poševna, okrogla, več-kotna. Stilski elementi, letve ali kreativna delitev oken zagotavljajo dodatne poudarke. S PVC okni ste tako popolnoma neomejeni pri načrtovanju energetske sanacije objekta ali novogradnje.

Vaš objekt lahko dobi dodaten pečat ob pravi izbiri barve stavbnega pohištva. Okna Element so vam na voljo v številnih barvnih odtenkih in lesnih dekorjih. Ponudbo dodatno dopolnjuje program PVC/ALU, ki s sistemom aluminijaste maske na zunanji strani omogoča barvanje vaših oken v katerokoli barvo po lestvici RAL. Dodatno smo ponudbo razširili z barvanjem aluminijastih mask v dekor barve, kar združuje odlično toplotno izolacijo, visoko obstojnost in pristen videz lesa.